Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

 

Kom jij ons team versterken?

Remimo: Kom jij ons team versterken?

Studeer jij:  psychologie, (ortho)pedagogiek, maatschappij en dienstverlening, sph, social work?

En zoek jij naar relevante en leuke werkervaring op gebied van autisme en/of adhd?

 

Join het team van het Chill Auti Café!

 

Het Chill Auti Café in Houten zoekt studerende vrijwilligers met een achtergrond in de psychologie, orthopedagogiek, maatschappij en dienstverlening, en dergelijke opleidingen.

Wat doen wij?

In het kort: het Chill Auti Café is een uitgaans-initiatief voor jongeren met autisme en/of adhd, die vaker moeite ervaren bij het leggen van sociale contacten – een team van begeleiders staat klaar om dit mogelijk te maken én te ondersteunen tijdens een avondje uit.

Voor meer gedetailleerde informatie over wat het Chill Auti Café doet kun je een kijkje nemen op onze site: www.chillauticafe.com

Wat biedt het Chill Auti Café jou?

Bij het Chill Auti Café werk je aan je skills in ondersteuning van jongeren met autisme en/of adhd (leeftijd 15 tot 25). Je leert enorm veel over de doelgroep en maakt je de rol van ondersteuner eigen.

Daarnaast staat vrijwilligerswerk bij Chill Auti Café goed op je CV. Een team van ervaringsdeskundigen en studenten verwelkomt jou graag om de kwaliteit van het Chill Auti Café hoog te houden. Er wordt na iedere avond direct geëvalueerd, zodat we de avond kunnen bespreken en jij jouw ervaringen kan delen.

Wil jij relevante ervaring in het veld opdoen en bij kunnen dragen aan de groei van een groep jongeren? Join the team!

Wat verwachten wij?

Eén zaterdag per maand staat de avond voor de jongeren in het teken van socializen in een veilige omgeving. Die veilige omgeving creëren wij, als begeleiders. Als begeleider bij het Chill Auti Café neem jij verschillende rollen aan. Hiervoor is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat (assertief bent). Het initiatief nemen, rustig en ondersteunend zijn wanneer dat nodig is of van je gevraagd wordt en goed kunnen luisteren (empathisch) zijn eigenschappen die jou ook geschikt maken als begeleider bij het Chill Auti Café. Daarnaast verwachten wij affiniteit met de doelgroep, ervaringsdeskundigheid is bij ons een pré.  Als laatste ben je woonachtig in/rond Utrecht of Houten/Culemborg.  Eventuele reiskosten worden vergoed.

Heb je vragen? Of ben je zelfs al enthousiast geworden en wil  jij een keer bij het Chill Auti Café komen kijken? Bel Edith de Meij (06-57002613) voor een kennismaking.

Reacties zijn gesloten.